​Народжуємо з усмішкою: найкращі методи знеболення пологів

10.07.2024
10.07.2024
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Кажуть, під час пологів біль на стільки сильний, що гірше лише горіти заживо! Але ми живемо в ХХІ сторіччі, і людство не лише підкорює космос, а й працює над тим, щоб полегшити пологовий біль. Які є способи це зробити? Чи безпечне знеболення пологів для матері і дитини?

Дізнавайтеся про це на зустрічі, яку проведе акушерська анестезіологиня Єлизавета Антонюк у середу, 10 липня у Гончаренко центрі. Початок зустріч - о 17:30.

"Ця зустріч для жінок, які планують народжувати найближчим часом чи колись у житті. Можливо, Ви вже маєте дитину, і замислюєтесь про друге маля, але спогади про біль Вас зупиняють? Можливо, у Вас ще залишились питання про знеболення пологів? Поставити їх зможете на зустрічі!", - обіцяє Єлизавета Антонюк.

Пані Єлизавета Антонюк має більше п'яти років досвіду роботи в акушерській анестезіології. Вона видала 25 друкованих наукових робіт, брала участь у багатьох наукових конференціях як слухачка, та у 12 – у якості спікерки. Проходила численні медичні стажування, вивчала методи знеболення пологів, плануючи власні, авторка наукової роботи "Вплив епідуральної аналгезії в пологах на роділлю та дитину" (2017 р).

Щоб організатори зустрічі знали, скільки людей завітає, зареєструйтеся, будь ласка, за посиланням -
https://cutt.ly/HefGOHYB - і без зайвих нагадувань чи додаткових запрошень приходьте за адресою вул. Велика Перспективна, 4 а (другий поверх).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!