Міфологізація Трипілля

18.07.2024
18.07.2024

Оголошено набір майстрів та майстринь на освітні студії з напрямку вишивки! В рамках проєкту «Міфологізація Трипілля» відбудеться 15-денне навчання традиційним технікам та технологіям вишивання.

Відібрані учасники та учасниці проходитимуть навчання в Клембівці, Вінницька область.

Протягом студії присутні зможуть поглибити свої знання та навички в традиційній вишивці, а також створити сучасні дизайнерські вироби, що поєднують класичні техніки з модернізованими мотивами й темами Трипілля.

Коли: 18-24 липня та 8-14 серпня. Аби зареєструватися напишіть в особисті Вікторії Кулаковій - https://www.facebook.com/viktoriya.kulakova

Програма навчання включає: • Інтенсивне практичне навчання; • Розробку сучасних виробів, що поєднують традиційні та інноваційні елементи; • Менторську та консультаційну підтримку від команди проєкту, представників і представниць бізнесу, науковців та науковиць.

Переваги участі: • Покриття витрат на харчування, проживання та матеріали (базові умови); • Можливість проживання у творчому середовищі протягом всього навчання; • Спілкування з однодумцями та професіоналами у креативній сфері.

Запрошуємо усіх бажаючих майстрів приєднатися до цієї унікальної можливості та стати частиною команди, що сприяє збереженню та розвитку традиційної української вишивки.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!