​Ретротур для любителів активного відпочинку та залізничних фанатів

26.10.2024–27.10.2024
26.10.2024–27.10.2024

У Гайвороні, що на Кіровоградщині, 26-27 жовтня проведуть великий ретротур для любителів активного відпочинку та залізничних фанатів. В Укрзалізниці додали спеціальні рейси для того, аби дістатися місця подій, повідомили у пресслужбі УЗ.

"Це чудова можливість "доторкнутися" до живої історії, яка гудить, чухкає, парує, і поринути у неймовірну атмосферу старовини", – зауважили організатори.

Осінній паровозний вікенд приурочили до Дня залізничника України, його присвятили збереженню та популяризації історичної спадщини українських залізниць, розвитку легендарної Гайворонської вузькоколійки та туристичного потенціалу краю.

У програмі: 4 справжніх, діючих паровози з різних куточків нашої країни, туристичні поїзди на паровозній тязі, парад паровозів.

Крім цього, на гостей чекають екскурсії старовинним містом залізничників, культурно-мистецькі заходи, благодійні ярмарки на підтримку ЗСУ та багато іншого.

Квитки на ретро-поїзди вже доступні у мобільному застосунку Укрзалізниці, на сайті, в чат-ботах Укралізниці та в касах вокзалів.

"Для зручного доїзду до Гайворона ми призначили курсування безпересадкових вагонів сполученням Київ — Гайворон та Львів — Гайворон. Відправлення з Києва та Львова ввечері в добу 25, 26 жовтня, прибуття о 06:50. Відправлення з Гайворона 26, 27 жовтня о 21:05, прибуття в Київ та Львів зранку наступного дня. Квитки – вже у продажу", – зазначають організатори.

Детальна інформація щодо культурно-мистецької програми, туристичних маршрутів у чат-боті Гайворонської міської ради: https://t.me/hai_chat_bot?start=ZGw6OTIzOTc

Для замовлення додаткових туристичних послуг та участі у заходах – телефон: 067-696-51-07



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!