​«Освітній драйв» повертається!

01.11.2024
01.11.2024

Ми віримо, що кожен учень має право голосу у формуванні свого навчального середовища. Час діяти! Запрошуємо вас до участі в створенні освітніх ініціатив, які підвищать участь учнів у прийнятті рішень та розвиватимуть громадянську відповідальність.

Громадська організація "Слов'янський культурний центр "Задзеркалля" оголошує КОНКУРС МІНІГРАНТІВ! Ціль: створення освітніх ініціатив спрямованих на підвищення участі учнів у прийняття рішень та розвитку громадянської відповідальності.

Теми проєктів:- Розвиток шкільного самоврядування - Шкільні урбаністичні проєкти - Шкільні дебати - Публічні виступи - Інклюзивні проєкти - На підтримку місцевої громади - Антибулінгові ініціативи - Краудфандингові проєкти - Розвиток лідерських навичок - Громадянська освіта - Волонтерські проєкти - Проєкти соціальної згуртованості (список є ілюстративним, але не виключним)

Як взяти участь? Збери команду: керівник команди (вчитель закладу загальної середньої освіти), 3 молоді людини віком 12-18 років (учні, старшокласники) та представник партнерської організації, яка працює з молоддю. Придумай крутий проєкт! Реалізуй проект протягом 4 тижнів (листопад-грудень 2024 року). Отримай грант на реалізацію!

Проєкти повинні бути реалізовані закладами загальної середньої освіти у співпраці з громадськими організаціями чи об’єднаннями, які працюють з молоддю.

Географія конкурсу: Кропивницька, Олександрійська, Новоукраїнська громади Кіровоградської області.

Заявка:
https://cutt.ly/VeSjzJL5


Дедлайн: 01.11.2024 (10:00)

Інфосесія: 22.10.2024 (15:00)
ZOOM реєстрація на інфосесію:
https://forms.gle/SxzMQdfb8HWYY1DR7

Використай свій шанс зробити світ кращим!

Проєкт "Освітній драйв" створений в межах програми "Розширення можливостей для дітей і молоді через навчання, розвиток навичок та UPSHIFT", яка реалізується ГО "СКЦ "Задзеркалля" за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини через німецький державний банк розвитку KfW.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!