У юнацькій бібліотеці пройде чимало виставок

27.06.2013
27.06.2013

Обласна бібліотека для юнацтва імені Бойченка запрошує кіровоградців та гостей міста Кіровоград відвідати протягом тижня наступні цікаві книжкові виставки:

До 1 липня триватиме виставка «Пляжна мода 2013» (відділ сприяння технічній творчості молоді), до 4 липня – виставка «Велосипед: назад в майбутнє» (відділ сприяння технічній творчості молоді).

До кінця тижня (30 червня) у бібліотеці діє виставка «Нехай радіють діти» - дитина і світ прекрасного (відділ мистецтв), а протягом всього червня – виставка «Нові надходження» (відділ мистецтв).

Цього тижня завітайте на виставки «Наркоманія – хвороба, що відбирає життя» (відділ популяризації книги), «22 червня – День пам’яті і скорботи» - до Дня Скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні (відділ абонементу), «Твори. Вигадуй. Пробуй» - виставка хобі (відділ абонементу) та «Конституція – віддзеркалення життя суспільства»  - до Дня конституції України (відділ популяризації книги).

Наступного тижня діятимуть виставки «Чарівна молодість моя» - до Дня молоді (відділ абонементу), «Читаймер покоління: світ читання молодим» - до Дня молоді (відділ абонементу), «Один день з життя планети» - екологічні проблеми в полі зору молоді (відділ абонементу) та «Юридичний компас для молоді» (відділ абонементу).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!