Новорічні майстер-класи у бібліотеці

26.12.13, 11:28

Новий рік – найулюбленіше і найбільш очікуване свято для всіх. А напередодні свят всі мріють про чудеса. Бібліотекарі Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім.О.М.Бойченка пропонують не чекати дива, а створити його власноруч. Ми переконані, що для цього потрібне лише бажання, фантазія та гарний настрій.

Таємницею створення дива в бібліотеці готові поділитися з усіма бажаючими. Саме тому підготували з нагоди новорічних та різдвяних свят безліч цікавих майстер-класів на яких ви навчитесь створювати цікаві та оригінальні подарунки власними руками. Працівники відділу мистецтв запрошують спробувати власноруч створити яскраві новорічні листівки на майстер-класі «Новорічна фантазія». На майстер-класі «Чарівні візерунки» Ви навчитесь виготовляти чудові ялинки та прикраси для вікон з паперу в техніці витинанка.  Без майстер-класу «Карнавальні маски», просто  не обійтись в новорічну ніч. Працівники відділу охоче допоможуть вам створити оригінальну маску, яка стане в нагоді і малечі і дорослим.

Не менш цікаві майстер-класи чекають на вас і у відділі сприяння технічній творчості молоді. Тут ви переконаєтесь, що з непотрібних, на перший погляд, дрібниць (ґудзиків, намистин, стрічок) власними руками можна створити оригінальні новорічні іграшки та прикраси для ялинки.  Ви навчитесь виготовляти надзвичайні прикраси з солоного тіста – ялинки, янголів-охоронців, коників тощо. Також працівники відділу навчать Вас створювати чудові ялинки з підручних матеріалів – паперу та ниток.

Окрім цього працівники бібліотеки підготували цикл надзвичайних книжкових виставок, які подарують безліч цікавої та корисної інформації про свята та нікого не залишать байдужими. Серед них виставка-експозиція «Свято наближається»; книжкова виставка –  народознавчий круїз «Січень крокує – свята дарує» та новорічна виставка - інсталяція «Ялинка передбачень». Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім. О.М.Бойченка вітає всіх кіровоградців та гостей міста з наступаючими святами та запрошує разом з нами суттєво підготуватися, щоб ваше свято було гарним та оригінальним, а ваші дарунки, зроблені власноруч, справили чудове враження на ваших рідних!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!