Виставка "З Болгарією у серці"

20.08.2013
20.08.2013

 У вівторок, 20 серпня о 12.00 у відділі мистецтв Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. О. М. Бойченка відбудеться презентація виставки робіт відомого болгарського художника Івана Стоянова «З Болгарією у серці».


Іван Стоянов, відомий болгарський художник, народився 1961 року в м. Нова в Республіці Болгарія. Закінчив факультет мистецтв університету Єпископа Костянтина Преславського в місті Шумені. З 1986 року є активним учасником національних і міжнародних художніх виставок.


 Підготував близько 20 персональних виставок у Болгарії та за кордоном. Художні твори автора зберігаються не тільки в колекціях музеїв Болгарії, а також у Франції, Іспанії, Японії, Португалії, Білорусі та України. Протягом 2011-2012 років з творчістю художника мали нагоду познайомитись мешканці багатьох міст України.


 Цього року таку нагоду мають і кіровоградці.  Кіровоградська обласна громадська організація «Об’єднання болгар «Нашите хора» спільно з Кіровоградською обласної бібліотеки для юнацтва ім.О.М.Бойченка вирішили подарувати мешканця та гостям міста ще одну можливість познайомитись з творчістю Івана Стоянова.


На виставці представлено більше 20 графічних малюнки, які створені у авторській художній техніці, що поєднує колаж і зображення символічних знаків, виконаних тушшю та темперою. Основою для графічних малюнків є знаки-символи, що використовуються в техніці вишивки, гончарства та інших промислах болгарським народом.


Поспішайте, виставка експонуватиметься з 20 по 30 серпня 2013 року у відділі мистецтв Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. О. М. Бойченка. Вхід вільний. Запрошуємо усіх бажаючих.

Афіша подій на 23-24 серпня -
День прапора та День незалежності у Кіровограді
:

Столичное CLUB-SHOW

Автопробег на День Независимости

Байк-Рок-Dance вечеринка

День Независимости в Александрии: Lama и Песняры


Хода у вишиванках та конкурс вишиванок

Новый сезон в клубе Провокатор

Privat Party SHO BAR

Соревнования по картингу

Богдан Бенюк, ТНМК, Ніна Матвієнко та інші на концерті у селі Скопієвка



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!