Хода у вишиванках та конкурс вишиванок

24.08.2013

Кіровоградська обласна організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода" запрошує жителів та гостей міста взяти участь у параді вишиванок, який відбудеться 24 серпня 2012 року.

Збір охочих пройти у вишиванці від пам'ятника Янголу-охоронцю через центр міста вулицями Великою Перспективною та Преображенською до пам'ятника Богданові Хмельницькому розпочнеться о 16-ій годині 30 хвилин. Початок ходи о 17-ій годині. По завершенню ходи проводитимуться підсумки інтернет-конкурсу на найкращу вишиванку та святкова концертна  програма.

Організатори дійства запрошують підприємців, організації та установи міста приєднатися до організації і проведення святкових заходів, а також взяти безпосередню участь у нагородженні переможців конкурсу. Контакти телефоном – 066-124-40-20.

Хода у вишиванках
Хода у вишиванках
Нагадаємо, хода вишиванок у Кіровограді проводиться щорічно з 2010 року з ініціативи голови Кіровоградської обласної організації ВО "Свобода" Олександра Ромащенка.

Взяти участь у голосуванні, а також стати конкурсантом можна у соціальній мережі, запрошує Прес-служба Кіровоградської обласної організації ВО «Свобода»



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!