Стартували фестиваль-конкурс "Степова красуня 2016" та конкурс моделей "New Universal Model 2016"

26.04.16, 10:00

У неділю, 24 квітня, відбулося урочисте відкриття ХІ Всеукраїнського відкритого фестивалю-конкурсу "Степова красуня 2016" та конкурсу моделей "New Universal Model 2016". На кілька десятків учасників різного віку чекають три дні роботи та Гала-концерт, який відбудеться 27 квітня о 17:00 в залі театру ім. Кропивницького!!!

А у неділю відвідувачі Дендропарка не лише познайомились із учасниками клнкурсу, але й взяли участь у благодійній акції, до якої приєднався педагогічний та учнівський колектив ДНЗ «Кіровоградський професійний ліцей сфери послуг». Метою благодійної справи є збирання коштів на операцію 10-ти річній Маринці Стоян - дівчинці хворій на дитячий церебральний параліч. Діагноз: Вроджений підвивих правого стегна. Вальгусна деформація шийок обох стегон. Дитячий церебральний параліч. Спастична диплегія».

Осторонь не залишились і учні Державного навчального закладу «Кіровоградський професійний ліцей сфери послуг», які провели майстер-класи по виконанню зачісок з елементами плетіння «Степова красуня», весняного розпису нігтів лаком «Spring print», фантазійного макіяжу «Face Art», в яких мали змогу взяти участь всі охочі відвідувачи Дендропарку.

Організатори фестивалю подарували Маринці іграшку та футболку з логотипом фестивалю «Степова красуня», а всі учасники - море позитивних емоцій.

Читачам "Тусовки" пропонуємо фоторепортаж із відкриття та запрошуємо на гала-концерт.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!