Приведіть дитину у бібліотеку!

05.09.2013
05.09.2013

Обласна бібліотека для дітей ім. А.П.Гайдара запрошує з п'ятого вересня у Відділ підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам.


Там діятиме книжкова виставка до 95 річниці з дня народження видатного українського педагога, добротворця, нашого земляка Василя Сухомлинського «Серце віддаю дітям».


Також 5-го вересня о 10:30 у Відділі дитячого та сімейного читання відбудеться перегляд віртуального уроку «Абетка маленького пішохода» з циклу заходів «Уроки безпеки для малюків».


У відділі дитячого та сімейного читання працює сімейний ігровий майданчик «Майстерня дружби та позитивного настрою» спільно з Сімейним Монтессорі центром «Ладушки». Діти та їхні батьки  дуже гарно проводять свій вільний час: грають в розвиваючі ігри, читають книги та журнали.


Працівники бібліотеки запрошують всіх бажаючих відвідати відділ кожної неділі з 12 до 15 години. Гарний настрій, живе спілкування, порозуміння та єднання вашої родини гарантовано!



Комментарии

Оксана Филиппова 5 сентября 2013 08:56
0
" Сімейний ігровий майданчик «Майстерня дружби та позитивного настрою» спільно з Сімейним Монтессорі центром «Ладушки»" - нам очень нравиться. Прошлой зимой ходили очень часто). Понравились и игры и мастерклассы для детей. Планируем ходить и в этом году и рекомендуем всем семьям с детьми)
Ответить
Оксана Филиппова 5 сентября 2013 08:57
0
Кстати и выбор книг для детей в библиотеке Гайдара отличный и библиотекари хорошие: и посоветуют и подскажут)
Ответить
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!