Соціальну відеорекламу "МолоДія-2013" покажуть у Кіровограді

18.11.2013
18.11.2013

Сьогодні, 18 листопада о 16:00 у Кіровограді покажуть короткометражки фіналістів та переможців фестивалю соціальної відеореклами «МолоДія-2013».

«МолоДія» – це щорічний фестиваль, де молоді кінематографісти висловлюють свою громадянську позицію, озвучують свої ідеї щодо вирішення певних соціальних проблем мовою кіно.

Мета фестивалю: з одного боку – підтримати молодих кінотворців, з іншого – привернути увагу громадськості до українських та загальнолюдських соціальних проблем.

Кредо фестивалю: соціальна реклама – це не скиглення, голосіння чи сухе наведення статистичних даних. В пріоритетах «МолоДії» конструктив, свіжі ідеї, оригінальне художнє втілення, гумор та здорова іронія.

Роботи фіналістів і переможців вже були представлені на телебаченні і сьогодні презентуються в рамках мандрівного фестивалю найбільшими містами України. «МолоДія» вже відвідала Крим, Івано-Франківськ, Чернігів, Ямпіль, Черкаси, Луцьк, Житомир і врешті завітає до Кіровограда.

Місце проведення: м. Кіровоград, вул. Острівська, 2 (р-н площі Б.Хмельницького), ІАЦ “Перевесло”. Початок о 16:00. Вхід вільний.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!