Всесвітній день боротьби зі СНІДом! У Кіровограді будуть безкоштовно тестувати на ВІЛ

02.12.2013
02.12.2013
Площадь Героев Майдана
Центральная площадь города

Щорічно, 1 грудня відзначається Всесвітній день боротьби зі СНІДом. В цей день, проводиться безліч заходів, що нагадують про необхідність об’єднати зусилля перед обличчям ВІЛ-інфекції та зупинити її розповсюдження. Запрошуємо кіровоградців підтримати дану ініціативу та приєднатися до небайдужих 2 грудня 2013р. Місце зустрічі: площа Кірова, початок о12.00.

Всесвітній день боротьби зі СНІД ом, став одним із найбільш визнаних міжнародних днів здоров’я та гарною можливістю підвищити рівень обізнаності громадян про захворювання, про усвідомлення необхідності застосовувати профілактичні заходи та берегти своє здоров’я. А найголовніше: мотивувати до об’єднання зусиль боротьбі із даною проблемою. Як і в інших містах нашої країни,в Кіровограді безліч людей, яких так, чи інакше торкнулася дана проблема. І в цей день небайдужі прагнуть об’єднатися та спрямувати свої зусилля на сумісну боротьбу із інфекцією.

В акції приймуть участь:директор департаменту охорони здоров'я Кіровоградської ОДА Олег Рибальченко, представники ОДА, головний лікар Комунального закладу «Кіровоградський обласний центр профілактики та боротьби зі СНІДом» Галина Божок та голова правління КВО ВБО «ВМ ЛЖВ» Олександр Александров.

В ході акції планується:
- проведення прес-брифінгу із участю Віл-позитивних учасників, які готові відкрити своє обличчя та розказати свою життєву історію.
- проведення безкоштовного тестування на ВІЛ.
- розповсюдження засобів індивідуального захисту та інформаційних матеріалів.
- консультування з питань ВІЛ.
- конкурси та вікторини, музикальні номери та постановки.
-флеш - моб із укладання червоної стрічки.

Акція проводиться сумісними зусиллями організацій, які активно працюють на подолання ВІЛ-інфекції. А саме: Кіровоградське обласне відділення  ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ»,  БФ «Повернення до життя», ОТ «Червоного Христа» та КОВ БО "Всеукраїнська Ліга "Легалайф".



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!