Від п'ятниці до п'ятниці щодня цікавинки у бібліотеці Гайдара

09.01.2014–17.01.2014
09.01.2014–17.01.2014
Бібліотека імені Тараса Шевченка
Кировоград, ул. Шевченка, 5\22

Що цікавенького проводить у Кіровограді обласна бібліотека для дітей імені А.П.Гайдара з  9 по 17 січня 2014 року?!

Четвер, 9 січня о 10-30 год. у відділі дитячого та сімейного читання на відвідувачів чекає історичний експрес «Кіровоград під час Великої Вітчизняної війни»;

П'ятниця, 10 січня о 10-30 год. у відділі дитячого та сімейного читання відбудеться голосне читання книги Ю.О.Збанацького «Гвардії Савочка».

Понеділок, 13 січня о 10-00 год. годині у відділі дитячого та сімейного читання відбудеться перегляд віртуального уроку «Безпека вдома» з циклу заходів «Уроки безпеки для малюків».

Вівторок, 14 січня о 10-30 год. у відділі дитячого та сімейного читання відбудеться пізнавально-розважальне заняття з використанням комп’ютерних розвивальних ігор «Професор Крейд запрошує на гостини».

Середа, 15 січня о 14-00 год. у відділі підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам буде проводитись історичний дискурс «Ціна Перемоги», приурочений до 70-ої річниці визволення Кіровоградщини від німецько-фашистських загарбників.

Четвер, 16 січня у відділі підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг  пройде хвилинка поезії, присвячена 75-й річниці від дня народження Тамари Журби.

П'ятниця, 17 січня о 14-00 год.  у відділі дитячого та сімейного читання відбудеться перегляд віртуальної подорожі до 110-річчя від дня народження російського прозаїка А.П. Гайдара з циклу «Будуємо замок добрих чарівників Європи».

Щонеділі у відділі дитячого та сімейного читання з 12.00 до 15.00працює сімейний ігровий майданчик «Майстерня дружби та позитивного настрою» спільно з Кіровоградським відділенням Всеукраїнської Академії Універсології Сімейним Монтессорі центром «Ладушки».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!