Кіровоградців просять підтримати «Годину Землі»

29.03.2014
29.03.2014

Департамент екології та природних ресурсів Кіровоградської обласної державної адміністрації просить підтримати ініціативу «Година Землі», організовану Всесвітнім фондом природи (WWF), шляхом вимкнення світла та приладів, що не є суттєво важливими.

Мета даної акції – привернути увагу до проблеми зміни клімату, а саме, вимкнути світло на одну годину 29 березня 2014 року, щоб показати необхідність об’єднаних дій із людьми зі всього світу для боротьби з глобальною зміною клімату. Такий захід, окрім символічного вимкнення світла на 60 хвилин, ставить наголос на необхідності щоденних дій кожного громадянина, компанії та уряду у сфері енергоефективності, збереження навколишнього природного середовища, ощадливого використання ресурсів задля подолання проблеми зміни клімату та досягнення гармонії з природою. Це надасть можливість кожному громадянину України зробити свій внесок у поліпшення загальної екологічної ситуації.

Департамент висловлює надію на те, що Година Землі приверне увагу кожного громадянина до екологічного стану нашої країни, адже кожен з нас може змінити світ на краще!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!