Студія "Пан Тюльпан" відкриває Садовий центр

29.03.2014
29.03.2014

Після зими, яка, на щастя, була не такою вже й холодною, кіровоградська ландшафтна студія "Пан Тюльпан" відкриває Садовий центр - у суботу 29-го березня за адресою: вулиця Орджонікідзе, 2а. На продаж пропонуються плодові саджанці, хвойні рослини та листяні дерева, декоративні кущі в колекція квітучих рослин.

Відкриття садового центру на вулиці Орджонікідзе 29 березня стане значною подією для жителів міста. На відкритті садового центру всі присутні зможуть побачити яскраву святкову програму, виграти цінні подарунки, а також порадувати себе вдалими покупками.

І це не дивно , уже більше 12 років ландшафтна майстерня «Пан Тюльпан» є незамінним помічником не тільки садівників - аматорів, а й усіх підприємств працюючих у цій сфері.

Величезний вибір плодових, ягідних та іншихкультур, а також супутніх товарів дозволить зробити всі покупки в одному місці. Тут ви можете придбати плодові саджанці., хвойні та вічнозелені рослини, листяні дерева, декоративні кущі, колекцію квітучих рослин, насіння овочів та квіті та супутні товари. Унікальне поєднання європейських та українськихтрадиційвозелененні!

Щоб оцінити всі переваги садового центру, вам потрібно проїхатинавулицюОрджонікідзеіпрогулятисяпоторгово-виставочному майданчику. Відкриття відбудеться 29 березня о 13:00.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!