Святкова бібліописанка в сучасній бібліотеці!

11.04.2014–27.04.2014
11.04.2014–27.04.2014

Незабаром ми будемо відзначати світле і радісне свято - Великдень. Традицій святкування цього дня чимало, але найулюбленіші і найпоширеніші з них стосуються створення великодніх писанок. Кожен має власний орнамент і власну техніку. Тож пропонуємо усім кіровоградцям взяти участь у святковій великодній акції.

Для цього потрібно принести власноруч виготовлену писанку (крапанку, шкрябанку) і розмістити її на спеціальному дереві, яке знаходиться в холі І поверху бібліотеки. Кожен, хто принесе свій витвір – отримає приз (стартовий пакет Лайф)! Писанки приймаються у відділі мистецтв (І поверх) з 10.00-19.00 в робочі дні, та з 10.00-18.00 у вихідні.

Ми передбачили подарунки й для найбільш кмітливих. Для цього необхідно виконати додаткове завдання. Знайдіть у будь-якій книзі чи журналі орнамент, та створіть за цим зразком писанку. На виконавців цього ускладненого завдання чекає унікальний сюрприз - екскурсія до книгосховища найбільшої бібліотеки області + стартовий пакет Лайф.

Планується презентація великоднього дерева, в цей день також відбудеться прем’єра витинанок виготовлених студентами мистецького факультету КДПУ В.Винниченка та серія майстер-класів з виготовлення писанок у різних мистецьких техніках. Про дату буде повідомлено додатково.

Акція триває з 10 по 27 квітня. Бажаємо усім отримати святкові подарунки! За довідками звертайтесь за телефонами: 066 122 70 98 (Світлана), 063 273 98 65 (Оксана)



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!