IT-фестиваль «Vesna-Soft»

26.04.2014
26.04.2014

У суботу 26 квітня о 10 годині у Експо-Центрі біля стадіона «Зірка» у Кіровограді почнеться молодіжний IT-фестиваль «Vesna-Soft». Наш фестиваль - це можливість для школярів, а також студентів презентувати свій проект (стартап), позмагатися між собою, познайомитися з цікавими людьми і отримати смачні призи. Організаторами фестивалю є Школа Програмування (Ш + +) та студія MW.


У фестивалі можуть брати участі всі, як початківці , так і досвідчені фахівці, які хочуть розповісти про свої ідеї. Але все - ж фестиваль орієнтований на молодь ( школярі та студенти ), тому призи будуть розігруватися між ними. Дуже важливо що на фестивалі буде чим зайнятися не тільки тим хто зареєструвався як учасник.


З 10 до 15 години всі бажаючи можуть взяти участь у багатьох міні-конкурсах(квестах) та інтерактивних демонстраціях які допоможуть кожному заринутись у світ IT.Також є вільне спілкування із спеціалістами у всіх областях комп’ютерних наук( 3Dхудожники, програмісти, дизайнери). І звичайно за активну участь можна отримати цінні подарунки: Sony Xperia С; iPad Mini. До складу жюрі входять досвідчені люди з різних напрямків IT. Більше інформації на сайті фестивалю



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!