Автобусний тур на травневі свята Закарпаттям!

09.05.2014–11.05.2014
09.05.2014–11.05.2014
Туристична компанія “Фортеця”
місто Кіровоград, вулиця Преображенська, 2

Кіровоградська туристична компанія "Фортеця" запрошує 9-11-го травня поїхати на Закарпаття! У програмі: Палац Шенборнів, Замок Сент-Міколош, Замок Паланок, Мукачево, Ужгород, Термальні басейни в Косино, Долина Нарцисів, Озеро Синевир, Водоспад Шипіт.

День вечір та ніч перша, в дорозі. О 18:00 стартуємо з Кіровограду, нічний стрибок на 890 кілометрів і під колесами залишається Кіровоградська, Черкаська, Вінницька, Хмельницька, Тернопільська та Львівська області...

День 1 — замки.
Перша зупинка в селі з символічною назвою Карпати. Розпочинаємо з одного з найгарніших та найромантичніших замків України — палацу Шенборнів. Він дивиться на Вас 365 вікнами (дні), має 52 димоходи (тижні) та 12 входів (алегоричний ряд можна доповнити самостійно). Короткий переїзд (6 км.), і ми в гостях у пана Йосипа Бартоша. Художника, котрий орендує замок Сент-Міколош. Замок Кохання – ось на що вирішив перетворити закарпатський митець цей маловідомий палац, адже в 1682 р. тут народилося найвеличніше кохання свого часу, яке змінило долю не тільки двох люблячих сердець, але й долю цілого народу... Але про це і не тільки розкаже в ході екскурсії цей цікавий пан. Знову короткий переїзд (20 км.) І ми опиняємося в Мукачево. Місто з більш як тисячорічною історією. В цьому місті ми і проведемо дві найближчі ночі. Але починаємо з замку Паланок, його добре видно ще за декілька кілометрів від Мукачево. Це один із найцінніших історичних і воєнно-архітектурних пам'яток Закарпаття XIV—XVII століть. Розташований на горі вулканічного походження заввишки 68 метрів. Точної дати заснування замку немає, але в документах, які датуються XI століттям, він уже згадується. Переїзд до готелю, заселення, вільний час, ночівля.

День другий.
Продовжуємо знайомство з Мукачево. Оглядова пішохідна екскурсія містом. Далі переїзд до Ужгорода. Пішохідна оглядова екскурсія містом з відвідуванням Ужгородського замку-фортеці – унікальної пам’ятки архітектури Х-ХVІ ст. Далі прямуємо до музею народної архітектури та побуту. Обід і переїзд до Переїзд до с. Косонь. Відвідування оздоровчо-рекреаційного комплексу «Косино». Основною особливістю та гордістю комплексу є привабливе розміщення на шлейфі залягання мінеральних термальних вод, що проходить через Францію, Італію, Іспанію, Сербію, Хорватію, Австрію, Швейцарію та Балкани.

День третій.
Виселяємося з готелю, і розпочинаємо крайній екскурсійний день. Починаємо з селища Іза - особливо актуально для любителів сувенірів, тим більше, оригінальних сувенірів. Невелика зупинка і доїхавши до Хустщини ми зупиняємось в найвідомішому місці – Долина нарцисів. Це єдині в Україні природні зарослі нарцису вузьколистого. Щороку у травні поверхня унікального ботанічного заповідника (257 гектарів), де нарцисові галявини складають 170 гектарів, перетворюється на запашний білий килим. Далі, переїзд до озера Синевир, яке справедливо вважається найкоштовнішим природним скарбом Національного природного парку "Синевир" і є однією з візитних карток Українських Карпат. Воно розташоване на висоті 989 метрів над рівнем моря, має середню площу 4-5 гектарів, його середня глибина становить 8-10 м, максимально. Краєвиди відзначаються надзвичайною мальовничістю й величністю. Стрімкі схили, вкриті стрункими ялинами, вік яких становить 140-160 років, спадають прямо до водної поверхні. Посередині озера розмістився, немов зіниця блакитного ока, невеликий острівець площею всього кілька метрів. Звідси і народна назва озера — Морське око. І наостанок — водоспад Шипіт, найкрасивіший вигляд це унікальне природне утворення набуває навесні, коли води талого снігу струмують великими каскадами. На цьому ми закінчуємо. Нічний переїзд.

Ніч четверта.
Прибуття до Кіровограду 06:00.

Вартість туру на 1 особу: 1290 грн. (дорослі), 1235 грн. (діти та студенти). До вартості включено: Проїзд комфортабельним автобусом, проживання у готелі – 2 доби (2-3-4-х місні номери із зручностями), сніданки, всі вхідні квитки по програмі (окремо оплачується лише відвідування оздоровчо-рекреаційного комплексу «Косино»), страхування медичне та від нещасного випадку, супровід групи представником компанії.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!