Тренінг "Свобода мирних зібрань"

16.05.2014–18.05.2014

Громадська організація "Фундація прав людини” та Кіровоградський прес-клуб реформ запрошують молодь на тренінг, який проведе 16-18 травня у Кіровограді Михайло Лебедь, учасник народного повстання проти диктатур Віктора Януковича та Володимира Путіна в Києві, Криму, Харкові, член 16-ої сотні Самооборони Майдану.

Тренінг проводиться у рамках проекту “Захист свободи зібрань в Україні: створення умов для суспільного моніторингу, контролю та дискусії з питань свободи мирних зборів молоді з особливими потребами в Україні" за підтримки Європейської Молодіжної Фундації Ради Європи. До участі у тренінгу запрошується молодь (віком від 15 до 35 років), мешканці Кіровоградської області.

Участь у тренінгу - на конкурсній основі. Заявки на участь прохання подавати регіональному координатору проекта - Вікторії Талашкевич, на пошту viktal2004@rambler.ru Також можна телефонувати: 050-321-39-19.

Про тренера: Михайло Лебедь - Учасник народного повстання проти диктатур Віктора Януковича та Володимира Путіна в Києві, Криму, Харкові. Член 16-ої сотні Самооборони Майдану. Координатор більше 40 успішних кампаній громадського лобіювання на тему захисту прав на мирні зібрання, трудових прав, цивільних прав, на тему виконання передвиборчих обіцянок політиків, захисту прав на доступ до інформації, житлових прав, майнових прав, захисту проти міліцейського свавілля, захисту прав жінок, студентів та випускників, та ін. Член-кореспондент Міжнародної мережі «Молодіжний правозахисний рух» (МПР), співзасновник ГО «Центр протидії корупції» (ЦПК) та ВГО «Інститут Республіка»,
член ВМГО «Фундація Регіональних Ініціатив» (ФРІ).
2012 – 2014 р. – член Секретаріату Всеукраїнської ініціативи «За мирний протест!»
2011 – 2014 р. – член Правління та співзасновник ВГО «Інститут Республіка», член Правління Інституту економіко-соціальних досліджень «Республіка»
2012 р. - заступник Голови ВМГО «Фундація Регіональних Ініціатив» (ФРІ)
2011 р. - співзасновник ГО «Центр протидії корупції» (ЦПК)
2010 – 2011 р. – член Ради Старійшин ВМГО «Фундація Регіональних Ініціатив» (ФРІ), Голова Ради Старійшин ВМГО «Фундація Регіональних Ініціатив» (ФРІ)
2008 – 2011 р. – Голова Київської міської організації ВМГО «Фундація Регіональних Ініціатив» (ФРІ)
2006 – 2008 р. – головний редактор незалежного студентського видання «Неофіційна газета».

Освіта:
Київський національний університет ім. Тараса Шевченка
Спеціальність: фізика ядра і елементарних частинок

Тренерська діяльність:
Тренінги, лекції та майстер-класи «Свобода мирних зібрань», «Свобода зібрань в умовах диктатури», «Як повідомити владу про мирне зібрання: успішні алгоритми», «Громадське лобіювання: дефініції та алгоритми», «Громадське лобіювання: стратегії і тактики», «Моніторинг законодавства», «Робота в коаліціях організацій», «Тактики ведення перемовин за круглим столом», «Використання публічних обіцянок політиків в кампаніях громадського лобіювання», «Захист прав студентів», «Співпраця зі ЗМІ», «Залучення в організацію», «Журналістські розслідування».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!