Зіркова ніч у краєзнавчому музеї!

17.05.2014
17.05.2014
Обласний краєзнавчий музей
Кропивницький, вул. Дворцова, 40,

Шановні кіровоградці та гості міста! Запрошуємо вас 17 травня, суботу, взяти активну участь у культурно-мистецькій акції «Зіркова ніч у краєзнавчому музеї» у рамках Х міжнародної акції «Ніч музеїв», присвяченої до міжнародного Дня музеїв.

Пропонуємо вашій увазі святкову програму, що урочисто розпочнеться о 16.00 та триватиме до 23.00. ЇЇ об’єднано під гаслом «Живи, Україно, живи для краси, для сили, для правди і волі!». Основні теми: «Єдина країна - единая страна», 200-річчя від дня народження Т.Г.Шевченка, 75-річчя утворення Кіровоградської області, 70-річчя визволення Кіровограда, Кіровоградщини, України від німецько-фашистських загарбників, 260-річчя м.Єлисаветграда-Кіровограда. До неї увійшли концертні виступи, зустрічі з талановитими краянами, перегляд відео про туристичну привабливість краю тощо. Ви зможете оглянути кілька виставок різної тематики, поспілкуватися з фахівцями здорового способу життя - універсологами..

Звучатиме музика різних стилів та напрямків, пісні, буде багато поезії. Молодь зможе насолодитися мистецтвом хвацьких учасників колективу «Український бойовий гопак» та гурту брейк-дансу, виступами рок-гуртів «Торь» та «Само собой».

Огляд оновленої експозиції відділу історії з 17.00 до 21.00 буде акційним. Ціни на вхідні квитки: 5 грн. - для дітей, 10 грн. - для дорослих. Щопівгодини буде формуватись збірна група для проведення оглядової екскурсії. У цей день екскурсії проводимо безкоштовно для груп у 15-20 осіб. Відвідувачі за квитками увечері візьмуть участь у розіграші лотереї.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!