Тренінг "Можливості мереж не мають меж"

01.09.2014
01.09.2014

Фонд Олени Пінчук «АНТИСНІД» за пiдтримки The Coca-Cola Foundation в рамках проекту Safe Connection спільно з Університетом новітніх технологій, Науково-технічним центром новітніх технологій Національної Академії Наук України та проекту Pact "Покращення послуг у сфері ВІЛ/СНІД серед представників груп найвищого ризику в Україні" оголошують набiр для участi в безкоштовних семiнарах "Можливості мереж не мають меж або Основні принципи он-лайн кампаній та ефективного фандрейзингу".

Що: Безкоштовні семінари. Для кого: для PR-фахівців громадських організацій, благодійних та соціальних проектів, для журналістів та студентських активістів з регіонів. Навіщо: щоб навчитися вести в он-лайні малобюджетні або безбюджетні медіа компанії та залучати додатковi ресурси на благодiйнi проекти. Де й коли: 8-9 та 10-11 вересня, Київ. Контактна особа: Олександр Познiй, координатор проекту, spozniy@gmail.com

Ми запросили найкращих українських фахівців, які розкажуть про технології та свій власний досвід он-лайн комунікацій:

  • робота в соціальних мережах – ВКонтакте, Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, Google+;
  • створення та розвиток веб-сайтів;
  • ведення блогів та створення новин;
  • юридична база роботи в мережі;
  • фандрайзинг у соціальних мережах;
  • успішні кейси он-лайн кампаній.
  • Робота у групах буде ґрунтуватися на завданнях з реальної практики учасників семінарів. Роздаткові матеріали по всіх лекціях, кава та ланч гарантуються! Заявку на участь можна завантажити ТУТ. Кiнцевий термiн прийняття заявок на участь у семінарах: 1 вересня 2014 року. Умови участi: приймаються заяви вiд представникiв регiональних органiзацiй. Органiзатори семiнару сплачують проживання та харчування. Увага! Вартiсть проїзду не вiдшкодовується. Кількість місць є обмеженою, група буде формуватися з метою створення найбільш ефективного середовища для обміну досвідом у процесі семінара. Організатори: Фонд Олени Пінчук «АНТИСНІД» за пiдтримки The Coca-Cola Foundation в рамках проекту Safe Connection спільно з Університетом новітніх технологій та Науково-технічним центром новітніх технологій Національної Академії Наук України та PACT.



    Комментарии

    Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
    Напишите ваш комментарий
    Комментарий:

    ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

    Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
    Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
    Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
    Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
    Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
    Приємно, що стільки вірних відповідей!