​Ази столового етикету

05.09.2014
05.09.2014
Бібліотека ім. Є. Маланюка
Кировоград, ул. Декабристов, 6\15

Обласна бібліотека для юнацтва ім. О. М. Бойченка запрошує з 5-го вересня у Відділ сприяння технічній творчості молоді, де можна буде познайомитись із книжковою виставкою «Ази столового етикету».

Поведінка людини за столом - ціла наука. Всі норми і правила поведінки за столом вироблені багатьма поколіннями і в своїй основі мають, перш за все, здоровий сенс, а також правила гігієни, гуманне ставлення до людей і т.п. По тому, як людина триматися за столом, як їсть, можна судити про його культурному рівні. Без дотримання правил поведінки за столом, без хороших манер важко домогтися успіху в суспільстві. І, оскільки прийоми - невід'ємна частина ділового життя, сучасні школи бізнесу навчають майбутніх бізнесменів правильно поводитися за столом. Ми також пропонуємо вам дізнатися про основні правила столового етикету переглянувши книжкову виставку.

За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва ім. О. М. Бойченка тел. (0522) 22-66-01 Адреса: вул. Декабристів 6\15. Працюємо щодня з 9.00 до 18.00, вихідний — субота.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!