Надсилайте зроблені вами фото для виставки ​"Герої АТО Кіровоградщини"

20.09.2014
20.09.2014
Ковалевский парк
Кировоград

У Кіровограді на День міста відкриється унікальна фотовиставка. Вона матиме назву «Герої АТО Кіровоградщини» і складатиметься з фото наших земляків, які зараз беруть участь в зоні АТО. Відкриття відбудеться 20 вересня об 11.00 в Ковалівському парку. Головна мета виставки - розповісти кіровоградцям через фотографії про умови, в яких перебувають наші військові, показати побут наших бійців та настрій хлопців.

Особливість виставки – фото надали учасники АТО, їх рідні, волонтери. На всіх фото зображені наші земляки, місця, в яких вони перебували на Сході. Також частина фото буде присвячена заходам, які проводились на підтримку наших військових безпосередньо в місті Кіровоград. Виставка «Герої АТО Кіровоградщини» діятиме на постійній основі протягом місяця.

Для фотовиставки був створений унікальний павільйон з металу силами майстрів УВП «УТОС». Організатори хочуть, щоб цей павільйон діяв на постійній основі і став в Кіровограді одним з символічних місць пошани для наших героїв. Друга особливість заходу – організатори закликають всіх кіровоградців та мешканців області долучитися до створення більш масштабного проекту. І пропонують кожному бажаючому, хто має оригінальні фото з війни на Сході та з героями з нашої області, надсилати фото. Найкращі фотографії будуть відібрані, надруковані та розміщені у виставковому павільйоні.

Крім того, на виставці знаходитиметься бокс, в якому можна буде висловити свою позицію щодо перейменування Ковалівського парку на честь героїв АТО та встановлення меморіалу загиблим спецпризначенням третього окремого полку, військова частина якого знаходиться неподалік. Захід відбудеться за підтримки народного депутата Андрія Табалова. Фото надсилайте на електронну адресу rkkrua@gmail.com Детальніше за телефоном 099 098 99 73.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!