Діти, як діти

28.11.2014
28.11.2014

Чи маєте ви час на диво? Чи часто ви бачите дива біля себе? Адже вони поруч, тільки погляньте навкруг відкритими очима та поширше відкрийте серця – маленькі промінчики доброти сяють у кожній посмішки особливої дитини. Діти на візках та ті, які мають величезні “букети” хвороб, у своїх мріях та в очах рідних звичайні пустуни та вигадники. Особливими вони стають на вулиці, коли ми з подивом або жалем дивимся на них. А вони просто живуть, даруючи нам усім радість та мудрість пізнання Законів Всесвіту – Любові, Розуміння, Сприйняття.


Тож приходьте 28 листопада на 12:00 до бібліотеки ім.Д.І.Чижевського (вул. Велика Перспективна, 24). Тут відбудеться відкриття фотовиставки «Діти, як діти». Ми планували це як інформаційний захід соціальної профілактики, а також соціальної адаптації, покликаний сприяти соціальній інтеграції та включенню особливих дітей та членів їх родин у спільне соціальне середовище, та прагнемо привернути увагу до здібностей і можливостей дітей, щоб інформувати суспільство про особливих дітей/молодь. Наша головна мета полягає у сприянні більш толерантного ставлення суспільства до цих громадян, адже акція «Діти, як діти» потрібна для розширення простору людяності та дружелюбності, який існує між дітьми та в суспільстві в цілому

Цього ж дня також пройде презентація дитячої книжки «Лисичка та Журавель», надрукованої шрифтом Брайля. Казку видали в рамках благодійного проекту «Читати на рівних» Національної Асамблеї інвалідів України (НАІУ). Унікальність книжки «Лисичка і Журавель» полягає в тому, що вона розрахована на сімейне читання: і для незрячих діток, і для їхніх батьків, братиків чи сестричок, котрі мають добрий зір. Казку можна водночас читати руками й очима. Організатори заходу: Кіровоградська обласна громадська організація матері дітей-інвалідів та інвалідів «Серце матері», обласна бібліотека ім. Чижевського.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!