Художня фотовиставка «Погляд-2014»

12.12.2014
12.12.2014
Галерея "Єлисаветград"
Кропивницький, вул. Пашутінська, 36

Вже традиційно в другу п’ятницю грудня відбудеться презентація фотовиставки «Погляд». Цього разу вона відбудеться у галереї «Єлисаветград» - у п’ятницю, 12 грудня і почнеться о 16.00. Це буде відкриття ХVIІІ Художньої фотовиставки «Погляд-2014», співорганізаторами якої є обласна організація Національної спілки фотохудожників України, фотоклуб «КОЛАЖ» і галерея «Єлисаветград».

Цього року в експозиції представлено більше ста різножанрових фоторобіт 65 авторів, які пройшли конкурсний відбір. Серед авторів є і відомі фотомайстри і початківці. Учасники надсилали фотороботи , майже з усієї України (Луганськ, Донецьк, Дніпропетровськ, Львів, Хмельницький, Кривий Ріг, Вінниця, Запоріжжя, Херсон, Одеса, Кіровоград, Севастопіль та ін.) та з Ізраїлю.

На відкритті буде можливість не тільки побачити та оцінити представлені роботи, а і поспілкуватись з майстрами, гостями з інших міст, також відбудеться урочисте нагородження учасників.

Вхід – вільний! До речі, на наступний день - на Андрія, 13 грудня - відбудеться фотопленер, учасники якого пройдуться вулицями Кіровограда.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!