На Кіровоградщині пройде он-лайн фотоставка "Погляд-2013"

12.11.13, 12:39

Фотоклуб «КОЛАЖ», Кіровоградська обласна організація Національної спілки фотохудожників України та Міжрегіональне творче об'єднання фотомитців проводять цього року он-лайн фотовиставку у рамках ХVІI художньої фотовиставки «ПОГЛЯД-2013».

Відкрити фотовиставку планується 13 грудня 2013р. Он-лайн фото виставка, відкрита для всіх бажаючих фотографів. Участь у фотовиставці безкоштовна. Роботи повинні бути винятково авторські. Тема виставки вільна. Відбір робіт, три фотороботи із п’яти , здійснює художня рада. Критеріями відбору робіт має бути художній та технічний рівень.

Для участі у фотовиставці необхідно представити до 1 грудня не більше п'яти  своїх фоторобіт: kollagekrd@yandex.ru  ( з поміткою ПОГЛЯД 2013 ).  Технічні вимоги: розмір файлів до 300 Кб, розмір фотографії до 900 dpi по довгій стороні, Назва робіт повинна мати такий вигляд: ( 01_ранок_ Сергій Іванов_ Київ).

Художня рада відбирає фотороботи для включення в експозицію і повідомляє авторів про результати відбору. Термін подання відібраних фоторобіт – до 1 грудня. Включені до експозиції роботи будуть розміщені на сайтах:  http://fotoclub.info/exhibitions.html, http://photospilka.com/gallery/vystavki/ , та "Тусовка".

Художня рада:
Олег Шрамко
Юрій Лебедєв
Віталій Попков
Ігор Демчук
Сергій Гусарченко

КАЛЕНДАР ВИСТАВКИ:
Прийом робіт: до 1 грудня 2013 року
Рішення художньої ради : до 12 грудня  2013 року.
Розміщення фоторобіт на сайтах : 13 грудня.
Розсилання Дипломів та каталогів березень 2014.

Всі автори, чиї роботи будуть включені до експозиції, будуть нагороджені дипломом і отримають каталог фото виставки .Також буде слайд фільм фотовиставки.  Телефони для довідок: 066-157-87-72, 050-341-02-79,096-93-65-900.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!