Цього тижня в бібліотеці ім. Бойченка відкриваються три цікаві виставки

16.02.2015–19.02.2015
16.02.2015–19.02.2015
Бібліотека ім. Є. Маланюка
Кировоград, ул. Декабристов, 6\15

З 16 лютого відділ популяризації книги запрошує переглянути книжкову виставку «Постать і слово УласаСамчука». Виставка присвячена 110-річчю від дня народження відомого українського письменника. Улас Олексійович Самчук — український письменник, журналіст і публіцист, редактор, лауреат УММАН, член уряду УНР у вигнанні, член ОУП «Слово».

З 18 лютого у відділі абонементу відкриється книжкова виставка «Українська мова – модна та сучасна». Виставка присвячена Міжнародному дню рідної мови, який відзначають щороку 21 лютого, починаючи з 2000 року. На виставці будуть представлені підручники, словники, книги з історії української мови.

З 19 лютого відділ мистетцв презентує книжкову виставку «Ігор Шамо: мелодист з яскравим образним мисленням». Виставка буде оформлена до 90-річчя від дня народження одного з найпопулярніших сучасних українських композиторів Ігора Наумовича Шамо. Ігор Шамо — композитор глибоко проникливого ліричного обдарування, видатний мелодист з яскравим образним мисленням. Яскрава обдарованість та високий рівень професійної майстерності дозволили Ігорю Шамо однаково успішно виступати у цілком різних видах, формах і жанрах музичної творчості. Він автор симфоній, сюїт, творів для симфонічного оркестру та пісень, найвідомішою з яких є пісня «Києве мій».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!