Благодійна Акція «Діти Героїв»

14.03.2015
14.03.2015

Шановні Кіровоградці! Благодійний фонд «Наша Родина», обласний центр дитячо-юнацької творчості та громадська організація матерів дітей-інвалідів запрошують вас підтримати Благодійну Акцію «Діти Героїв»,яка відбудеться у суботу 14-го березня і почнеться о 12.00 за адресою: м.Кіровоград, вул. Калініна, буд. 36, в приміщенні ОЦДЮТ.

Підтримуючи цю акцію, ми усі разом спробуємо на деякий час відволікти дитячі думки від страшної правди сьогодення — смерті їх самих близьких друзів та порадників, татусів. Саме вони стали на заваді ворогу та поклали своє життя заради щасливого майбутнього своїх та наших з вами дітей. Тепер наш обов'язок допомагати їхнім дітям, щоб вони зростали у розумінні та любові. Бо разом ми — велика сила нації Українців, які завжди підставлять плече кожному у скрутний час.

Пропонуємо на вході купувати білети, які коштуватимуть 10 гривень. Зібрані кошти ми передамо родинам, де зростають діти Героїв нашого міста, що загинули у зоні проведення АТО. Або звертатися за телефонами: 066-2294789 та 066-9731234.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!