​Дендропарк провів патріотично-благодійну програму "Армія сильна – Україна вільна!"

04.08.14, 16:00

У минулу суботу кіровоградський Дендропарк допоміг своїм відвідувачам проникнутись атмосферою патріотизму. На гостей Дендропарку очікувала програма під символічною назвою "Армія сильна - Україна вільна". Найменші ранкові відвідувачі парку охоче взяли участь у конкурсі дитячого малюнку "Незалежна Україна". З-під пензля дітлахів народжувався рисунок, від якого віяло патріотизмом та переживаннями за нинішню долю країни.

Деяким часом пізніше стартувала акція "Україна Єдина". Саме такий напис прикрашав ватман, який поєднав у собі кольори державного прапору. На ньому відвідувачам Дендропарку запропонували написати слова побажання військовим, які нині перебувають в зоні АТО. Десятки бажаючих писали послання до своїх рідних, що мужньо захищають рідну землю, а маленькі рученята дітлахів наносили свої відбитки.

Згодом розпочалась конкурсна програма для захисників Батьківщини, в ході якої чоловіки виконували силові вправи, заручались підтримкою прекрасної статі та проявляли свою кмітливість. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих героїв в зоні АТО. Дивлячись на малюнки дітлахів, якими оточили сцену та на вогонь свічок, що палав на честь Героїв, не всі змогли стримати свої емоції.

Завершився захід благодійним рок-концертом вітчизняних хітів. Живий звук та відомі композиції подарували гостям Дендропарку яскраві враження та істинну насолоду мистецтвом. Протягом дня, у Дендропарку, громадська ініціатива "Армія SOS" Кіровоград зібрала кошти, сумою 6174 грн. А також, діяла благодійна акція "Я крапля в океані", за умовами якої 2 грн. з кожного поповнення картки Дендропарку направлено на допомогу українським військовим.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!