Тиждень православної віри

30.03.2015–03.04.2015
30.03.2015–03.04.2015
Бібліотека ім. Є. Маланюка
Кировоград, ул. Декабристов, 6\15

Наближається головне християнське свято року – Великдень. Великдень, Великий день, Пасха - найдавніше християнське свято. Встановлено на честь Воскресіння Ісуса Христа. Тепер його дата кожного конкретного року обчислюється за місячно-сонячним календарем (перехідне свято).

З цієї нагоди з 30 березня в Кіровоградській обласній бібліотеці для юнацтва ім.О.М.Бойченка відкриється акція «Тиждень православної віри». Організатор акції – Кіровоградська єпархія Української Православної Церкви. В рамках акції в бібліотеці буде розміщена велика виставка церковної атрибутики. На виставці будуть представлені: ікони, Євангеліє, наприсольні хрести, лампади, підсвічники, церковний одяг та головні убори, вінчальні вінці, кадило, набори церковних книг та інші предмети церковного богослужіння. Огляд виставки та розповіді про значення та символізм предметів, що на ній представлені, будуть здійснювати священники Кіровоградської єпархії Української Православної Церкви.

Усі відвідувачі акції також зможуть дізнатися про великодні церковні традиції. Отримають вичерпну інформацію про Великій піст, «Страсний тиждень» та значення кожного його дня, підготовку до відвідання церкви та складання «Великоднього кошика». Акція триватиме з 30 березня по 3 квітня. Час роботи вистаки з 9.00 до 18.00. У свято всіх свят хочеться, щоб світло Христової радості якомога довше зберігалося в наших серцях. Тож запрошуємо усіх кіровоградців та гостей міста перглянути виставку, відвідати заходи акції та належно підготуватися до свята!

За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва ім.О.М.Бойченка тел. 0954712767 Букач Тетяна Станіславівна – завідувач сектору соціокультурної діяльності; 0669457664 Корінь Христина Володимирівна – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності. Адреса: вул. Декабристів 6\15. Сайт: http://www.lib.kr.ua Працюємо щодня з 9.00 до 18.00, вихідний — субота.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!