Розкажіть дітям про героїчні вчинки прадідів та ціну Великої Перемоги

06.05.2015–07.05.2015
06.05.2015–07.05.2015
Бібліотека імені Тараса Шевченка
Кировоград, ул. Шевченка, 5\22

Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. А.П.Гайдара запрошує 6-8 травня на заходи, що присвячені до 70-тої річниці Перемоги над нацизмом у Європі.

У середу 6 травня о 14 годині у відділі дитячого та сімейного читання відбудеться урок читання «Діти-герої II світової», під час якого бібліотекарі розкажуть про героїчні вчинки звичайних дітей. Також 6-го травня о 14 годині у відділі підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам буде проведено музично-літературну композицію «Уклонімося доземно ветеранам». Під час заходу, школярі переглянуть відеоролик «Подвиг героїв безсмертний», дізнаються про героїчні вчинки наших прадідів та ціну Великої Перемоги. Також діти познайомляться з літературою на воєнну тематику, представленою на книжковій виставці: «Пам’ятаємо. Славимо. Вшановуємо» та зможуть взяти участь у майстер-класі з паперової флористики «Мак - квітка миру».

У четвер, 7 травня о 14 годині у відділі естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів до 70 річчя Перемоги у Великій Вітчизняній війні відбудеться концерт “Пісні воєнних років єднають покоління…». У п'ятницю 8 травня о 14 годині у відділ естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів відбудеться презентація робіт учасників обласного туру сімейного конкурсу «Книга пам’яті мого роду».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!