Як казати правду своїм дітям про секс, родину і стосунки?

09.07.18, 12:05

Вміння казати правду - запорука успіху у всіх справах і душевного спокою для кожної людини. Вміння казати правду в бізнесі формує надійні і тривалі стосунки. Вміння казати правду у родині дарує спокій і надійний тил. Саме тому для чергового тренінгу у Бізнес-школі "WAKE UP" обрали тему, яка, здавалося б, напряму не дотична до розвитку навичок чи вмінь для ділової людини, але дуже важлива для тих, хто дбає про мир і благополуччя у родині. Хто формує стосунки із дітьми на засадах щирості, чесності і поваги.

У суботу, 14-го липня Бізнес-школа "WAKE UP" запрошує вас на тренінг під назвою "Як казати правду своїм дітям про секс, родину і стосунки?". Проведе його акушерка-гінекологиня дитячого та підліткового віку із десятирічним стажем роботи - Анна Гришко.

Пані Анна також засновниця "Простору жіночого здоров'я" компетентна лікарка у питаннях жіночого здоров'я. Анна Гришко - сертифікована тренерка з питань контрацепції та планування родини.
- Улюблена робота приносить мені задоволення, а постійне прагнення до удосконалення спонукає ділитися досвідом і знаннями, - розповідає пані Анна.

Програма тренінгу
Програма тренінгу

Тож, чекаємо - записуйтеся на участь! Телефонуйте, щоб зареєструватися: 050-321-39-19 (Вікторія Талашкевич) та 066-328-40-48 (Жанна Січкарь). Вартість участі - 300 грн.\з особи. Умови участі - 100% передоплата.

Бізнес-школа «WAKE UP» створена на базі творчої групи «Jane&Vika» та займається питаннями неформальної освіти для дорослих. Місією «WAKE UP» є якісне навчання для людей, які розвивають власну справу, працюють на керівних посадах та займаються особистісним розвитком. Організатори і викладачі бізнес-школи «WAKE UP» мають досвід тренерства та наставництва як на рівні міста Кропивницького та Кіровоградської області, так і у масштабах України. Творча група «Jane&Vika» має понад п’ять років досвіду роботи у сфері організації заходів неформальної освіти та навчання для дорослих, яким готова ділитися із партнерами та колегами.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!