Конкурс малюнку «Наше майбутнє»

13.05.2015
13.05.2015
Музей мистецтв
Кропивницький, вул. В.Перспективна, 60

Громадські організації міста запрошують дітей та підлітків взяти участь у загальноміському конкурсі малюнку «Наше майбутнє». Творчість прикрашає і возвеличує людину. Тому ми хочемо разом прикрасити цей світ і зробити його красивішим і краще загальними стараннями дорослих і майбутнього покоління - наших дітей!

Нагородження переможцiв вiдбудеться на загальноміському святі 16 травня «Ніч музеїв» в обласному Краєзнавчому музеї м Кіровограда. Призи та дипломи вiд "Ротарi клуба Кiровограда" отримають дiти, чиї роботи займуть 1-3 місце у двох вiкових категорiях: 5-10 рокiв та 11-15 рокiв. Один з учасників конкурсу отримає спеціальний приз від Кіровоградської галереї «Єлисаветград». До Міжнародного дня захисту дітей 1 червня білборди міста прикрасять роботи і фото дiтей.

На титульному листі конкурсної роботи обов'язково потрібно вказати: назву роботи, прізвище та ім'я автора. На зворотньому: навчальний заклад, клас, контактний телефон автора. Конкурсні роботи необхідно принести в Краєзнавчий музей за адресою: м. Кіровоград, вул. Дворцова, 40, в робочі години музею: з 09:00 до 16:00, не пізніше 16:00 13 травня 2015. дітей.

Організатори конкурсу: Кіровоградське відділення Всеукраїнської Академії Універсології, Благодійна організація «Благодійний фонд "Наша Родина", Кіровоградська обласна громадська організація матерів дітей-інвалідів та інвалідів« Серце Матері», Благодійна організація «Благодійний Фонд «Берегиня Миру», Кіровоградський обласний краєзнавчий музей, Ротарі-клуб Кіровоград, Регiональний корпус мiста Кiровограда релiгiйної громади «Армія спасіння».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!