Стартував конкурс дитячої творчості "Майбутнє країни – у мріях дитини!"

14.02.15, 12:00

Державна фіскальна служба України оголосила Всеукраїнський конкурс дитячої творчості „Майбутнє країни – у мріях дитини”. Головною метою цього проекту є виховання податкової культури у підростаючого покоління та ознайомлення їх із професією фахівця податкової та митної справи.

Наразі проходить перший етап конкурсу, який відбувається на районному рівні і триватиме до квітня 2015 року. Участь у ньому беруть дві категорії учнів загальноосвітніх навчальних закладів:

І категорія: станом на 1 січня 2015 року виповнилося 9-11 років;

ІІ категорія: станом на 1 січня 2015 року виповнилося 12-15 років.

Для участі у конкурсі приймаються індивідуальні творчі роботи за трьома напрямками: художні твори (малюнки), комп’ютерна графіка (комп’ютерна анімація) та літературні твори. Тематика робіт: сплата податків, зборів, платежів – економічна функція у житті країни.

Другий етап конкурсу відбудеться у травні й проходитиме на регіональному рівні, де визначатимуться найкращі учнівські роботи серед надісланих з районів. Автори робіт, які посядуть перші місця на другому етапі, візьмуть участь у загальнонаціональному визначенні переможців, що відбуватиметься протягом червня-серпня цього року.

„Вже понад десять років у нашій службі триває такий конкурс дитячої творчості. Традиційно молоді конкурсанти з Кіровоградщини демонструють високий мистецький потенціал і стають переможцями всеукраїнського рівня. Сподіваюсь, і цього разу конкурс „Майбутнє країни – у мріях дитини” матиме гідне продовження і наші учасники посядуть призові місця у Всеукраїнському конкурсі,” – зазначив перший заступник начальника ГУ ДФС у Кіровоградській області Олег Лічман.

Роботи на конкурс потрібно подавати до податкових інспекцій Головного управління ДФС у Кіровоградській області за місцем проживання. Детальніше про умови конкурсу та вимоги до творчих робіт можна дізнатись, звернувшись до державних податкових інспекцій органів фіскальної служби області.

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!