Перший стенд-ап клуб

25.06.2015
25.06.2015
Тайм клуб "Берлога"
Кировоград, ул. Большая Перспективная, 62

Кіровоградський журналіст та КВН-щик Володимир Кондрашов ініціює у Кіровограді створення першого стенд-ап клубу! Це сольно-гумористичний виступ перед аудиторією у вигляді розважального шоу, яке його на теренах України у першу чергу асоціюють із шоу "Comedy Club". Особливість таких шоу в тому, що на сцені виступає конферансьє, який спілкується із глядачами, котрі сидять у залі, на актуальні теми, гостро жартує і навіть зачіпає присутніх. До репертуару ж стендап-коміків - артистів, які розважають публіку, - як правило, входять авторські монологи, короткі жарти та імпровізація із залом.

Автори ідеї стенд-ап шоу для Кіровограду - Володимир Кондрашов та його соратники, як кажуть, давно носилися із думкою відкрити стенд-ап клуб. І врешті-решт ідея стане реальністю цього літа - стенд-ап клуб під назвою "Stand-UP 0522" він працюватиме на базі нещодавно відкритого тайм-клубу "Берлога". Перший виступ відбудеться у четвер 25-го червня і почнеться шоу о 20.00. Квитків на вхід, як таких, на початку старту проекту не буде, адже у тайм-клубі люди і так платять за перебування (30 грн.).

Учасники першого стенд-апу - це кіровоградські гумористи з команд КВН "Маленький Париж" та "Наивность", а також шоумен Євген Манженко та поет Кіра Кенобі. Вестиме шоу відомий кіровоградський телеведучий - Павло Іванов. Тож, не пропустіть - у четвер 25-го червня о 20.00 у тайм-клубі "Берлога".



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!