Медицина - право, а не привілей

30.07.2015
30.07.2015

Активістка кіровоградського Євромайдану і волонтер Тетяна Бородіна закликає небайдужих кіровоградців вийти сьогодні, 30-го липня об 11.00 на пікет департаменту охорони здоров’я Кіровоградської ОДА у знак протесту проти неякісної медичної допомоги у місцевих закладах охорони здоров’я, пише "Рідний Кіровоград".

Вийти на акцію Тетяна закликає після випадку, що стався з її онуком. Як раніше повідомляв «РК» трирічному Тіграну Бородіну у медичних закладах міста вчасно не надали кваліфіковану допомогу і не зробили відповідних аналізів, внаслідок чого у дитини виникли тяжкі ускладнення. Ситуація набула розголосу і у департаменті охорони здоров’я Кіровоградської ОДА повідомили, що лікарю, який проявив халатність винесено догану і відправлено на підвищення кваліфікації. Проте родичів малюка таке покарання не влаштовує і вони закликають вийти на пікет і вимагати звільнення лікарів.

«Я вимагаю звільнення хірурга Франчука Р.В. та інфекціоніста (лікаря вищої категорії!) Яновської К.М. із займаних посад! Тільки це покарання дасть надію на те, що інші лікарі будуть більш уважними до своїх пацієнтів!», - написала у Фейсбуці Тетяна Бородіна. Акція протесту відбудеться 30 липня, об 11.00 під стінами департаменту охорони здоров’я Кіровоградської ОДА, що на розі вулиць Віктора Чміленка та В'ячеслава Чорновола (навпроти БК ім. Компанійця).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!