Професія щасливої людини: Записуйтеся на майстер-класи!

09.09.2015–16.09.2015

Ірина Іванова, автор проекту "Професія щасливої людини", що підтриманий Британською радою в Україні у рамках проекту "Активні громадяни", закликає всіх, хто навчається у старших класах у Кіровограді або на перших курсах ВНЗ, свідомо обирати майбутню професію! Для того, щоб зробити цей процес приємним і змістовним, Ірина організовуватиме серію майстер-класів від професіоналів, на які можуть завітати всі бажаючі старшокласники.

- Більшість школярів вагаються з вибором майбутньої професії. Тому коли стає питання вибору ВНЗ, вони керуються місцем розташування або ж обирають професію, про яку знають лиш поверхнево. Так само Кіровоградська область прийняла останнім часом багато переселенців, які через стресову ситуацію можуть не замислюватися над вибором майбутньої професії, або відкладають це питання на потім. Але це не означає, що вони не мають бути само реалізованими особистостями!, - переконана Ірина Іванова. На її думку, проект "Професія щасливої людини" зможе популяризувати робітничі професії. Розвіяти міф про необхідність та престижність «мейнстімових» менеджерів, маркетологів і банкірів. Таким чином у подальшому Україна та Кіровоградщина отримає хороших спеціалістів у різних галузях, що дозволить розвиватися економічній, соціальній та освітній сфері нашої країни.

Майстер-класи, які проводитимуть фахівці різних сфер та екскурсії на підприємства дозволять учасникам проекту зрозуміти, яку саме професію вони хочуть здобувати. Вони зможуть розвіяти міфи про різні спеціальності, а також спробувати себе у ролі того чи іншого фахівця. Так само вони ознайомляться з перевагами та недоліками різних професій. Отже, реєструйтеся всі, хто замислився над тим, щоб готувати смакоту вдома і фотографувати це і заробляти цим же на життя чарівну Галина Артеменко! Саме вона проведе перший майстер-клас проекту вже 9 вересня. Телефонуйте Ірина за номером +380 (95) 240 95 72 або пишіть на пошту: konstantishka@bigmir.net Другим стане майстер у написанні шедевральних сценаріїв Pavel Ivanov. Ви також хочете писати серіали, які дивитиметься вся країна ввечері після роботи? Відвідайте його тренінг 16 вересня. Обирайте свій життєвий шлях і не бійтеся роботи!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!