Майстер-клас Лялька-мотанка «Крупенічка»

27.09.2015
27.09.2015

27 вересня 2015 року Кіровоградська обласна інформаційна служба з актуальних питань жіноцтва (ОЖІС) розпочала реалізацію проекту «Підвищення доступності закладів культури і дозвілля для людей з функціональними обмеженнями», підтриманого ГО Центр “Соціальна Дія”. Проект спрямований на посилення стану недискримінації та рівності серед місцевих громад.

В рамках проектної ініціативи 27 вересня 2015р. о 14.00 у відділі мистецтв ОУНБ ім..Д.І.Чижевського відбудеться майстер-клас Лялька-мотанка «Крупенічка» від Людмили Кривенко.

30 вересня Україна святкує Всеукраїнський День бібліотек. Тож саме середа, 30 вересня стане головною подією останнього вересневого тижня. Щороку ми, бібліотекарі, робимо до свята подарунки нашим користувачам. 30 вересня в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д. Чижевського – День відкритих дверей.Зазвичай, гостей заведено гостинно зустрічати. Тож кожен, хто прийде до Бібліотеки 30 вересня, з 10:00 до 19:00, може безкоштовно зареєструватися і отримати річний читацький квиток, або перереєструватися (якщо підійшов термін). Протягом дня відбудеться багато цікавих інтерактивних заходів, виставок, оглядових екскурсій-ознайомлень з відділами, з новітніми ресурсами та інформаційними послугами Бібліотеки та інші заходи.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!