Семінар «Суспільний діалог як мова миру»

23.10.2015–24.10.2015
23.10.2015–24.10.2015

Протягом двох днів у Кіровограді навчатимуть мові миру. Про це говоритимуть на дводенному семінарі, який триватиме 23 та 24 жовтня у тренінговому центрі №1 (вул Тимірязєва, 76).

Семінар проводиться в рамках партнерського проекту«Культурний центр: інтеграція ВПО в соціальне життя Кіровоградщини» і має на меті навчити учасників неконфліктній поведінці, навичкам ведення діалогу, здатності розрізняти факти і оціночні судження, а також пропаганду.

До участі у семінарі запрошуються редактори та журналісти місцевих ЗМІ, громадські активісти, внутрішньо переміщені особи.

Увага! Зголосившись на участь, заявник зобов’язується бути присутнім під час обох днів семінару.

Попередня реєстрація є обов’язковою. Для цього, надішліть, буд ласка, короткий інформаціийний лист та свої контактні дані на пошту olga@gridneva.com до 22.10.2015 року

Довідково: Проект Проект «Від руйнування до творення. Шляхи примирення в українському суспільстві» реалізується Інститутом з міжународного співробітництва німецької асоціації народных университетов (DVV International) та Інформаційно- дослідницьким центром «Інтеграція і розвиток» за підтримки Міністерства іноземних справ Німеччини. Метою проекту є сприяння розвитку партнерства і співробітницької підходу в локальних спільнотах шляхом реалізації різноманітних культурних ініціатив, спрямованих на руйнування стереотипів, формування взаємоповаги і зміцнення довіри. Одним з партнерів проекту «Від руйнування до творення. Шляхи примирення в українському суспільстві» на Кіровоградщині є Новоукраїнська районна громадська організація «Турбота».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!