​«Тато, мама, служниця і я»

10.02.2016
10.02.2016
Кіноклуб "Екран"
Кировоград, улица Большая Перспективная, 24

10-го лютого о 15 годині кіноклуб "Екран" запрошує на перегляд французького фільму «Тато, мама, служниця і я» (фр. Papa Maman La Bonne Et Moi ...). Це стрічка режисера Жана-Поля ле Шануа, що вийшла в 1954 році.

Довгі роки ранок в будинку, на пагорбі - десь на околиці Парижа завжди починалося однаково. Противно деренчав будильник, служниця на кухні розкладала пасьянс, папа згадував премудрості Демосфена, мама готувала сніданок.

Головний герой, син Робер, ріс, дорослішав, став вище свого тата ростом і навіть влаштувався повіреним у відомого адвоката. Правда, в один звичайний зимовий день у житті Робера відбулися великі зміни. Молодий гульвіса несподівано втратив роботу і познайомився з чарівною дівчиною Катрин - прийомною матір'ю чарівної дитини. І багато чого стало змінюватися в квартирі дружної родини Робера.

Інтелігентні мама і тато не одразу змогли погодитися з незвичайним вибором сина - взяти в дружини «жінку з дитиною». І тільки справжня душевна чуйність, притаманна героям, допоможе їм зрозуміти один одного. І навіть кумедний сусід по будинку пан Коломель (Луї де Фюнес) внесе свою скромну лепту у створення нової сім'ї. Сім'ї, яка тепер буде щаслива в будинку на пагорбі ще довгі роки, і ранок буде починатися однаково - з взаємної ніжності і трепетної любові ...



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!