Літня Школа “Цифрові інструменти та можливості”

19.08.2016–23.08.2016
19.08.2016–23.08.2016

Наприкінці серпня у місті Кропивницький, Кіровоградська область протягом п’яти днів (з 19-го серпня, п’ятниця по 23-тє серпня, вівторок) триватиме Літня Школа “Цифрові інструменти та можливості”. Захід проходитиме у рамках проекту «Цифрове перетворення», що його втілює у життя компанія «Google Україна» у партнерстві із Кіровоградською обласною державною адміністрацією, Кіровоградською міською радою, громадськими, науковими та бізнесовими об’єднаннями і установами міста та області.

Тренерами у рамках Літньої Школи виступлять:
• Наталія Саражинська, сертифікований викладач Google
• Наталія Гущина, начальник відділу неформальної та інформальної освіти дорослих Інституту модернізації змісту освіти
• Артем Герман, завідувач сектору розвитку мислення, спілкування та співробітництва Інституту модернізації змісту освіти
• Антоніна Букач, тьютор дистанційного курсу “Сервіси Google”

До участі у Школі запрошуються викладачі, педагоги, освітяни.
Програма Школи включатиме такі блоки, як "Інструменти захисту та керування своїм обліковим записом Google", "Безпека пошуку в інтернеті", "Керування інформацією, пов’язаною з історією пошуку та активностей в додатках", "Адміністративний захист організації в Google Apps for Education", "Повідомлення про сумнівний та образливий вміст", "Віддалене визначення місцезнаходження втраченого пристрою". На Школі буде йти мова про культуру поведінки користувача у віртуальному просторі (організація чатів, ведеозустрічей, форумів), культуру спілкування у соціальних мережах, про формування іміджу в соціальних мережах та способи ідентифікації інтернет-користувачів, а також налаштування середовища G+ для плідної співпраці (правила взаємодії та спілкування у спільноті).


Участь у тренінзі – безкоштовна, за попередньою реєстрацією. Зареєструватися можна за посиланням до 12-го серпня 2016 року. Детальніша інформація – за телефоном: 0989828214 або поштою: ov@cfc.com.ua (Олена Воробей).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!