Мотиваційний семінар

08.09.2016
08.09.2016

У Кропивницькому пройде мотиваційний семінар "Знайти себе" у четвер, 8 вересня, повідомляють у регіональному осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації "Фундація регіональних ініціатив".

До участі у семінарі запрошують людей віком від 16 до 30 років.

Спікер - Андрій Руденко. Він - виходець із Кропивницького, нині проживає у Києві, автор чотирьох книг у сфері мотивації, особистісного розвитку, тайм-менеджменту та ораторської майстерності.

"Про що дізнаються слухачі? Про мою життєву історію: як я закінчив виш із двома червоними дипломами і що для цього робив; про те, як мене вигнали з дому і я взяв відповідальність за своє життя; про страхи і помилки, які допускають молоді люди; про те, як я працював на низькооплачуваних роботах і як знайшов роботу за покликанням; про ключові навики, які допомогли мені реалізуватися в житті і почати свій бізнес. Окрім цього, ми торкнемося таких тем, як: де взяти мотивацію у важку хвилину, як покинути зону комфорту, приклади великих людей, які починали з нуля. Після виступу учасники отримають працюючі методики пошуку покликання, поставлять цілі на найближчий час, зосередять увагу на навчання і самонавчання", - розповів спікер.

Місце проведення: актова зала Кіровоградського державного педагогічного університету імені В.Винниченка.

Дата і час: 8 вересня о 12:40. Тривалість - 1,5 години. Вхід вільний. Офіційна сторінка заходу https://vk.com/find_yourself_fri Детальніша інформація за телефоном: (066) 616-51-28 (Дмитро Бабак). Всеукраїнська молодіжна громадська організації "Фундація Регіональних Ініціатив" (ФРІ) - потужний центр підтримки молодіжного руху, молодіжних організацій та підготовки молодих лідерів в Україні. Діємо з метою зміцнення молодіжного руху, навчання і забезпечення активних учасників об'єднань молоді, розвитку студентських та загалом молодіжних ініціатив. Стратегічною метою діяльності ФРІ є збільшення кількості молодих активістів громадського життя, щоб почати невпинну ланцюгову реакцію позитивних змін в суспільстві. ФРІ є незалежною неурядовою організацією, не належить до жодної з політичних партій, не підтримує жодного партійного лідера і не бере участі у виборах як сторона виборчого процесу.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!