Biblioplace – територія рівних можливостей

01.12.2016–02.12.2016
01.12.2016–02.12.2016
Бібліотека ім. Є. Маланюка
Кировоград, ул. Декабристов, 6\15

На початку грудня світ відзначає Міжнародний день інвалідів. На сьогодні для України проблема захисту людей з обмеженими фізичними можливостями набуває особливого значення, тож обласна бібліотека для юнацтва, за підтримки Управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської ОДА вирішили організувати соціальну акцію «Biblioplace – територія рівних можливостей».

Мета акції – показати таланти та здібності дітей та молоді з обмеженими фізичними можливостями, організувати для них справжнє бібліотечне свято та показати, що юнацька бібліотека – місце молодіжного дозвілля для усієї молоді міста, незалежно від її потреб, вподобань та особливостей.

Першого та другого грудня працівники бібліотеки запрошують особливу молодь на цікаві заходи. Протягом двох днів, на вас чекатиме: - концертна програма від молодих виконавців та музикантів міста; - майстер-класи в різних техніках мистецтва hand-made; - виставка творчих робіт з циклу «Незламність духу в творчості». На виставці будуть представлені роботи учнів НВО «Спеціальна ЗОШ I-II ступенів № 1 - ДНЗ»; - цікаве спілкування та смачне чаювання. Запрошуємо усіх бажаючих долучатися до соціальної акції та подарувати підтримку, частинку свого тепла та посмішку особливій молоді, яка її потребує!

За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва. тел. 0954712767 – Букач Тетяна Станіславівна – завідувач сектором соціокультурної діяльності; 0505699007 – Корінь Христина Володимирівна – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності Адреса: вул. Декабристів 6\15, тел. 22-66-01. Сайт: http://www.lib.kr.ua. Працюємо з 9.00 до 18.00 щоденно, вихідний - субота.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!