Бібліотека - територія кохання

09.02.16, 10:00

До найромантичнішого дня - Свята всіх закоханих, колектив бібліотеки-філії №8 підготував виставку-інсталяцію «Територія кохання», на якій експонуються ліричні та прозові твори про кохання - від класики до сучасності.

Розділ «Територія почуттів» присвячений темі кохання, адже кохання - найзагадковіше з усіх людських почуттів, воно надихало поетів створювати світові шедеври. Про кохання багато сказано упродовж тисячоліть існування людства, бо лише кохання здатне пробудити найкращі особисті якості людини.


Поради про те, як улагоджувати суперечки, гармонійно будувати свої сімейні відносини, залишатися відданими один одному на все життя, можна знайти у розділі «Територія відносин».

«Територія з «родзинкою» пропонує відвідувачам вибрати собі книгу-сюрприз та взяти участь у конкурсі «Зізнайся бібліотеці у коханні», підсумок якого відбудеться 13 лютого о 15 годині у літературному салоні «Любовні історії у світовій літературі та в житті». Доповнює виставку створений в бібліотеці фон для романтичної зустрічі. Запрошуємо закоханих різного віку на рандеву з книгою до бібліотеки, відчути атмосферу, де кохання витає у повітрі та виразити свою любов до бібліотеки!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!