Регіональний бізнес-форум «Україна - країна підприємців»

09.12.2016
09.12.2016

У п'ятницю, 9-го грудня у Кропивницькому відбудеться масштабний захід - регіональний бізнес-форум "Україна - країна підприємців та підприємств".

Будь-який підприємець зможе отримати консультації та допомогу фахівців і експертів з найважливіших питань ведення бізнесу. Ті, хто має ідеї та бажання, і лише планує розпочати власну справу, отримають відповіді на усі запитання щодо започаткування бізнесу. В ході відкритого діалогу з місцевою владою учасники форуму мають намір обговорити нові ефективні механізми стимулювання розвитку підприємництва, серед яких можливість компенсації з місцевих бюджетів частини відсотків за банківськими кредитами, якщо вони спрямовані на створення нових робочих місць. На учасників Форуму чекають пізнавальні, креативні та неперевершені майстер-класи з франчайзингу (Franchising Full Cycle), масштабування бізнесу (Бізнес Молодість Україна) та Бізнес з Китаєм (компанія “Фіалан”)

"В Україні в найкоротші терміни повинні бути створені найсприятливіші умови для роботи приватних підприємців, малого бізнесу, оскільки саме цей сектор сьогодні є ключовим для української економіки, а його розвиток стає питанням національної безпеки, - зазначив Президент УСПП Анатолій Кінах. - Тільки Польща в цьому році видасть українцям понад 500 тис робочих віз, тому і держава і місцева влада мають розглядати розвиток самозайнятості, малого і середнього бізнесу як свою стратегію, адже ця програма допоможе створити в приватному секторі понад мільйон нових робочих місць".

Бізнес форум "Україна - країна підприємців та підприємств"стартує 9 грудня у актовій залі Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати (м.Кропивницький, вул.Преображенська,79А). Початок о 10:00. Участь у форумі - безкоштовна! Реєстрація - на kub.pb.ua/forums



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!