П'ятничний бізнес-форум зібрав у Кропивницькому підприємців на приємне спілкування

09.12.16, 12:34

Бізнес-форум "Україна - країна підприємців" проходить сьогодні у Кропивницькому, у Торгово-промисловій палаті. Захід ініціював Приватбанк та Український союз промисловців та підприємців, повідомляє УНІАН. Основними питаннями форуму є виклики створення та підтримки малого та середнього бізнесу в Україні. На цьому наголосили і учасники прес-конференції, яка відбулася у рамках форуму.

У програмі Форуму - три панельні дискусії, на які зібралися кілька сотень місцевих підприємців, громадських діячів та журналістів. Йдеться про перспективи розвитку малого бізнесу в Україні: державні програми і підтримка ініціатив, а також про програму «Шлях до успіху: досвід успішних Кропивницьких бізнесменів», яка передбачає виступ місцевих підприємців, готових поділитися своїм успішним досвідом.

Організатори форуму – Український союз промисловців і підприємців за підтримки місцевої влади та Приватбанку – прагнуть показати працюючим підприємцям і тим, хто бажає відкрити власну справу, реальні можливості та перспективи для втілення їх ідей, надихнути на прояв ділової ініціативи і продемонструвати практичні інструменти для створення чи розвитку бізнесу. Головна мета проекту – сприяти за рахунок розвитку малого бізнесу створенню понад 1 млн нових робочих місць по всій країні, повідомляє
УНІАН



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!