Світло у темряві

07.07.2018
07.07.2018

7 липня, о 17 годині в актовій залі Кіровоградського облкомплексу (гімназія-інтернат – школа мистецтв) (вул. Дворцова, 7) учасники польсько-німецько-українського молодіжного проекту покажуть виставу «Світло у темряві».

Польсько-німецько-український молодіжний проект «Світло у темряві» Кіровоградський облкомплекс (гімназія-інтернат - школа мистецтв) реалізує спільно з Міжнародним домом зустрічей молоді в м. Освенцимі (Польща), Учнівським спортивним клубом «Джокер» при Загальноосвітній школі зі спортивними відділами № 8 в Освенцимі (Польща) й Танцювальним театром м. Вольфсбург (Німеччина).

Метою даного проекту єкультурний обмін між молоддю з України, Польщі та Німеччини; спільне поглиблення знань про перебіг Другої світової війни на територіях країн-учасників проекту, а також про їх загальну історію та культуру; розвиток громадянської компетентності за допомогою праці з питаннями цивільної відваги та протидії дискримінації; розвиток артистичних умінь під час створення та представлення спектаклю танцювального театру під однойменною назвою «Світло у темряві».

Проект реалізовується за фінансової підтримки Польсько-німецької співпраці молоді та профспілки ІГ Метал Вольфсбург.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!