Созвездие Галины

15.09.2018
15.09.2018

15 вересня об 11.00 у відділі краєзнавства ОУНБ ім. Д.І. Чижевського відбудуться Краєзнавчі студії. Запрошена Галина Митько – громадський діяч, поетеса, майстриня вишивки презентуватиме свою першу книгу «Созвездие Галины».

Добірка віршів сповнена любов’ю до природи, сім’ї, друзів, творчості, які існують у взаємозв’язку. Для авторки кожна людина – це непізнана зірка, цілий світ, який вона сприймає з відкритим серцем. Ці прості, але дуже цінні людські якості, гармонійно лягли в основу її віршів.
Захід відбудеться за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.

Про автора.
Галина Антонівна Митько народилася у вересні 1937 в містечку Ворошилов, на Далекому Сході,де працював її батько військовослужбовцем. Коли почалася війна з фашистською Німеччиною, Галина з мамою переїхала до Кіровограда, звідки був родом її батько. На Донбас була розподілена по закінченню машинобудівного технікуму, там працювала спеціалістом з нової техніки вугільного машинобудування, зустріла свого майбутнього чоловіка. Через зміну режимів і лідерів, через голод, холод, репресії, війни, вирвавшись з окупованого Донецька, який став уже рідним, родина Митько переїхала до Кіровограда (Кропивницького).
Галина Антонівна живе невтомним творчим і громадським життям. Вона – активний учасник жіночих громадських об’єднань «Жінки Донбасу», «Жінки України». Часто бере участь у виставках вишитих робіт, де неодноразово нагороджувалася дипломами за майстерність. Вона отримала диплом художника, створила велику колекцію вишитих картин відомих художників, які були відзначені нагородами і подяками.
Пані Галина – майстер художнього слова, лауреат конкурсу «Жінка року», член Творчого об’єднання «Парус», клубу «Ниточка».

Вхід – вільний.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!