Ювілей ансамблю «Час Пік»

10.05.2019
10.05.2019
Областная филармония
Кировоград, ул. Орджоникидзе, 8

10 травня 2019 року о 17.00 у Кіровоградській обласній філармонії відбудеться ювілейний концерт Народного художнього ансамблю Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості «Час Пік» з нагоди 25-річчя.

Ансамбль сучасної хореографії «Час пік» було засновано 4 березня 1994 року, його керівник - Мурована Ірина Володимирівна – Заслужений працівник освіти України, кандидат педагогічних наук. В програмі колективу понад 100 хореографічних постановок!

За свої 25 років творчої діяльності ансамбль став лауреатом численних фестивалів, має безліч перемог на Всеукраїнських та навіть Міжнародних конкурсах. Своїми яскравими постановками «Час Пік» підкорив сцени Португалії, Австрії, Чехії, Німеччини, Сербії, Македонії, Болгарії та Греції.

Керівники гуртків колективу виховують в гуртківцях цілеспрямованість, працьовитість, творчу позицію, високі моральні та етичні якості, формування власної думки та поглядів, вміння будувати взаємовідносини з оточуючими на засадах взаємоповаги, взаємодопомоги та толерантності.

Талановитим випускникам відкриваються перспективи продовжити навчання у вищих навчальних закладах, а саме, у Київському Національному університеті культури і мистецтв, в Національній академії керівних кадрів культури і мистецтв, та у Центральноукраїнському державному педагогічному університеті ім. В. Винниченка за хореографічним профілем.

Ювілейний концерт «Таємниця годинника щастя» включить у себе найкращі постановки колективу. Концерт має на меті зібрати усі покоління випускників, батьків та друзів колективу.

Ювілей проходить за підтримки голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергія Кузьменка. Організатори концерту: Міністерство освіти і науки України та комунальний позашкільний навчальний заклад "Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості".

До зустрічі на святі!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!