"TIME_to_INVEST"

28.05.2019
28.05.2019

Міська рада міста Кропивницького спільно із Конфедерацією будівельників України та громадською організацією «Центральноукраїнська спілка будівельників» проводить галузеву сесію «Будівництво. Енергозбереження. Архітектура» Муніципального інвестиційного форуму «TIME to INVEST».

Захід відбудеться 28 травня 2019 року на базі ПАТ «НВП «Радій».

Метою Форуму є конструктивне обговорення актуальних питань у сфері будівництва та енергозбереження, напрацювання спільних пропозицій для розвитку галузі будівництва та формування стратегії розбудови міста, розширення партнерських контактів та налагодження взаємовигідного співробітництва.

Захід є відкритим, участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації: https://bit.ly/2Vgvpmy.

Під час заходу учасники:
дізнаються про тенденції розвитку енергозберігаючих технологій в Україні та впровадження новітніх технологій у сфері будівництва;
отримають об'єктивний аналіз ринку та ексклюзивну експертну інформацію з перших вуст;
ознайомляться з діючими програмами та проектами міжнародної допомоги, що діють в Україні.
Крім того, вони матимуть змогу познайомитись з потенційними бізнес-партнерами, провести попередні переговори та встановити нові ділові контакти.

Відвідувачі Форуму матимуть можливість оглянути експозиції виставки-презентації, яка об'єднає на одному майданчику пропозиції як популярних девелоперів міста та області, так і мало відомих профільних компаній, які продемонструють свої досягнення у будівельній та енергетичній сферах, ознайомлять потенційних клієнтів з асортиментом своєї продукції та послуг.

До участі у заході запрошуються провідні спеціалісти будівельної та енергетичної галузей, архітектори та дизайнери, міжнародні експерти та представники проектів міжнародної технічної допомоги, студенти профільних навчальних закладів та журналісти, представники влади та місцевого самоврядування, зацікавлені у залученні інвестицій.

Форум має стати тим майданчиком, де учасники матимуть змогу підвищити свою кваліфікацію, обмінятися досвідом і надалі застосувати на практиці отримані знання та набуті навички, що слугуватиме подальшим поштовхом для розвитку вітчизняної будівельної та енергетичної галузі.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!